Sąd Rejonowy dla KRAKOWA NOWEJ HUTY W KRAKOWIE
bip.gov.pl
Wyszukiwarka
pokaż wyszukiwarkę
schowaj wyszukiwarkę
Od: Fraza:
Do: Treści archiwalne
Projekt

 

Projekt "Wzmocnienie kompetencji zawodowych pracowników administracyjnych sądów", realizowany w ramach programu Transition Facility 2006 - Rezerwa elastyczna



Projekt został sfinansowany ze środków Unii Europejskiej

 

Ministerstwo Sprawiedliwości było beneficjentem projektu Transition Facility 2006/018-180.01.08.04 "Wzmocnienie kompetencji zawodowych pracowników administracyjnych sądów w zakresie współpracy sądowej w sprawach cywilnych i karnych". Celem ogólnym projektu była poprawa współpracy sądowej w ramach UE poprzez wzmocnienie kompetencji zawodowych pracowników administracyjnych sądów.

Od stycznia do czerwca 2009 roku w ramach przedmiotowego projektu przeprowadzono 25 szkoleń dla kierowników sekretariatów z sądów apelacyjnych, rejonowych i okręgowych poświęconych analizie europejskich instrumentów prawnych dot. współpracy sądowej: w sprawach cywilnych i handlowych (moduł I) oraz w sprawach karnych (moduł II). W sumie w obu modułach przeszkolono 675 osób.

Wykonawcą projektu była RCS Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku.

Wartość umowy z wykonawcą wyniosła: 96 720,62 euro.

 

Szczegółowe informacje: www.ms.gov.pl/projekty_in/tf2006.php

 

 

Podmiot publikującySąd Rejonowy dla Krakowa-Nowej Huty w Krakowie
AutorŁukasz Florek - Kierownik Oddziału Informatycznego2009-12-31
Publikujący Łukasz Florek - Redaktor Bip 2009-12-31 13:48
Modyfikacja Łukasz Florek - Redaktor Bip 2015-09-11 13:51
Sąd Rejonowy dla KRAKOWA NOWEJ HUTY W KRAKOWIEul. Przy Rondzie 7, 31-547 Kraków tel. (12) 619-50-00 email: kontakt@krakow-nowahuta.sr.gov.pl
Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. [zamknij]